Το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης και όχι μόνο, με κήπο και νέες γευστικές προτάσεις.

Η φιλοσοφία της κάρτας του εστιατορίου συνδυάζει διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις με νέες προτάσεις που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Το κλασικό αρνάκι τους λοιπόν παρουσιάζεται με σπασμένη πατάτα, αμπελόφυλλα και κρέμα γιαουρτιού, το καλαμάρι ή το χταπόδι σερβίρεται με φάβα, μαύρο ταραμά, αρμυρίκια και σάλτσα από μάραθο, το παστίτσιο αποκτά νέα γευστική διάσταση σε βάση από χυλοπίτες με μανιτάρια και κρέμα πατάτας και το αρωματικό ριζότο με κοτόπουλο, πεπόνι και λάιμ σχεδιάστηκε για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη. Από τα γλυκά δεν θα μπορούσε να λείπει η μανιάτικη πορτοκαλόπιτα που συμπληρώνει τις άλλες δύο προτάσεις του εστιατορίου, μηλόπιτα με κρέμα λευκής σοκολάτας, κανέλα και σιρόπι καραμέλας και παρφέ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας, λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με τόνκα και σιρόπι από κόκκινα φρούτα.

Ο κήπος έχει πρόσβαση στην οδό Δημητρακοπούλου 7, ακριβώς πίσω από τη Φαλήρου 10, την κεντρική είσοδο του εστιατορίου, στο ισόγειο του ίδιου νεοκλασικού κτιρίου.

info
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, Τηλ. 210 9218180, Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 17.00 – 24.00

Δείτε επίσης

Ανανεωμένο μενού στο ΜάνηΜάνη

Vintage γιορτή γεύσης στο Μάνη Μάνη

Chef’s table: Αλέξανδρος Φουρούλης (Μάνη Μάνη)