Ψητοπωλεία υπάρχουν πολλά. Αυτά όμως που προσφέρουν σταθερά απλό και νόστιμο φαγητό είναι λίγα. Το Κάτι Αλλιώτικο στα Ιλίσια είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: ένα μαγαζί που αγαπά το καθημερινό και νόστιμο φαγητό αλλά είναι αλλιώτικο γιατί στα 5 χρόνια λειτουργίας του δεν κάνει καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα.

Τι θα λέγατε για μια ωραία ψημένη μπριζόλα, ένα τρυφερό πανσετάκι ή ένα ζουμερό μπέργκερ με αβγό; Ή μάλλον, αν ακολουθείτε μια χορτοφαγική ή αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, μια πίτα ψημένη στα κάρβουνα με χαλούμι ή μανιτάρι, πατάτες, ντομάτες και κρέμα βαλσαμικού; Αυτά και άλλους τέτοιους πειρασμούς θα βρείτε ξεφυλλίζοντας στον κατάλογο του «Κάτι Αλλιώτικο», ένα μαγαζί όπου μόλις έκλεισε τα 5 και εδώ κάθε μέρα είναι μια γευστική γιορτή.

Το καλύτερο; Η καλή σχέση ποιότητας-τιμής έχει τον πρώτο λόγο. Όταν κάνετε μια στάση εδώ αξίζει να καθίσετε σε μια ωραία γωνιά και να δοκιμάσετε τα κλασικά καλαμάκια -σκέτα ή τυλιχτά- με μπουτάκια κοτόπουλο ή τα κεμπάπ που φτιάχνονται χειροποίητα με παραδοσιακή συνταγή, με μια τηγανιά πατάτες, σκορδάτο τζατζίκι, αληθινές τυροκροκέτες, και φέτα λαδορίγανη παρέα με ένα ποτήρι δροσερή μπίρα. Αν όμως θέλετε κάτι… αλλιώτικο, αντί για τηγανητές πατάτες αναζητήστε την ψητή πατάτα τους στα κάρβουνα με σος γιαούρτι και άνηθο, με μια φέτα σαγανάκι και για… κυρίως, δοκιμάστε το μπιφτέκι τους, που επίσης φτιάχνουν με σπιτική συνταγή και έρχεται στο τραπέζι σωστά ψημένο όπως ακριβώς θα το ζητήσετε. Αν ωστόσο προτιμάτε να μείνετε εντός, όλα αυτά τα ωραία έρχονται και στο σπίτι αφού κάνουν φυσικά και διανομές.

info
Γρηγορίου Αυξεντίου 73, Τηλ.: 2107777709, 6980316614, katialliwtiko.gr
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12:00 μ.μ. – 00:00 π.μ.

Δείτε επίσης

Το κρέας της γιορτής: 20 κρεοπωλεία για τις γιορτινές αγορές σας

Oggi gelato: Μια νέα αυθεντική gelateria στο κέντρο της Αθήνας

Iceroll: Τα ρολάκια παγωτού που γλυκαίνουν την ημέρα μας