Το Παλαιό Φάληρο ήταν, είναι και πιστεύουμε θα συνεχίσει να είναι πάντα, από τις πιο αγαπημένες επιλογές για καφεδάκι, ειδικά όταν ο καιρός ανοίγει, φέρνοντας μαζί και διάθεση να κινήσουμε για τα νότια της πόλης. Τον τελευταίο χρόνο εκεί βρίσκουμε και το στιλάτο cafe bar Manners, με την παρεΐστικη διάθεση τις και τις καλές προτάσεις για όλες τις ώρες της μέρας.

egg-burger

Δημιούργημα του Ασημάκη και του Φώτη, το Manners έχει φέρει νέο αέρα στην περιοχή, με τα lives να τραβούν ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Όσο για τους ίδιους, βρίσκονται όλη μέρα στο μαγαζί, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους τρόπους (όπως μαρτυράει και το όνομα του cafe), για να μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Bramble

pizza

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα, λοιπόν, πιάνετε μία θέση στην ανοιχτή αυλή του για να απολαύσετε τον καφέ σας και όταν πεινάσετε, είναι ώρα για ένα χορταστικό σάντουιτς ή μία πίτσα με λεπτή ζύμη, που την ψήνουν σε πέτρινη πλάκα και είναι ό,τι πρέπει παρέα με ένα ποτήρι κρασί. Το βράδυ πάλι, τον πρώτο λόγο έχουν τα κοκτέιλς, που μάλιστα τις Παρασκευές προσφέρονται και σε ειδική τιμή (6€), ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση να το ρίξετε έξω! Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε τα κοκτέιλ με μεσογειακά υλικά όπως το Proclamation και το Mediterranean Freshen, ενώ αν κάνετε την έξοδο σας στο Manners Παρασκευή ή Σάββατο, Djs αναλαμβάνουν να σας ξεσηκώσουν στους ρυθμούς τους.

info
Ναυσικάς 40, Π. Φάληρο, τηλ: 212 1056195.