Μας ξέρετε, είναι να μην βρούμε καλό burger, κολλάμε μαζί του! Αυτό μας έχει συμβεί και με τα ζουμερά burgers του Gigi Burger & Pizza στη Ν. Ερυθραία, από τα πιο αγαπημένα μας στέκια στα βόρεια προάστια.

Με 12 δικές τους προτάσεις, για να διαλέγετε και κάτι διαφορετικό κάθε φορά, ανάλογα με τη μέρα, το γούστο ή την όρεξη σας, αλλά και με τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας burger αυτοσχεδιάζοντας με toppings και sauces, καταλαβαίνετε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα δοκιμάσετε όλα, όσες επισκέψεις και αν κάνετε.

DSC_1330

Για να πάρετε μία γεύση πάντως, συνιστάμε ανεπιφύλακτα το Gigi burger που εκτός από μοσχαρίσιο μπιφτέκι περιέχει και λεπτές φέτες απο ψημένο μαριναρισμένο μοσχάρι, BBQ sauce, μουστάρδα, μαγιονέζα, ντομάτα και σαλάτα coleslaw, καθώς και το Katsu chicken burger με παναρισμένο τηγανητό μπούτι κοτόπουλο, ρόκα, iceberg, τραγανό ψιλοκομμένο bacon, αβοκάντο, τηγανητό κρεμμύδι, jalapeño sauce, μαγιονέζα και παρμεζάνα. Να πούμε κάτι άλλο ή έχετε ήδη ξεκινήσει για Ν. Ερυθραία;

DSC_1144

Θα πούμε και κάτι άλλο! Για όσους αγαπούν τα πικάντικα, πολύ καλή επιλογή είναι το Spicy Mexican burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, γουακαμόλε, αβοκάντο, sour cream, κόλιανδρο, κόκκινα φασόλια, σκορδάτη μαγιονέζα, ranchera sauce, jalapeno και σαλάτα, ενώ αν θέλετε το burger σας ακόμη πιο πληθωρικό, μπορείτε να ζητήσετε να σας το ετοιμάσουν και με XL μπιφτέκι.

DSC_1195

Πέρα από burgers βέβαια, στο Gigi Burger & Pizza, όπως μαρτυρά και το όνομα του, δοκιμάζετε και πίτσες, όπως η ομώνυμη με μοτσαρέλα, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, προσούτο και ντοματίνια, αλλά και φρέσκες σαλάτες, διάφορα ορεκτικά όπως τραγανά nachos, με τσένταρ, chilli con carne, jalapeños και κόκκινα φασόλια και μεξικάνικες σπεσιαλιτέ ή αλλιώς burrito, tacos και tostada, με μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό, chilli con carne και τηγανητό καλαμπόκι σε όποια ένταση προτιμάτε, από flat μέχρι spicy, για όσους αντέχουν τις πραγματικά καυτερές γεύσεις.

info
Χ. Τρικούπη 146 & Στρομφυλίου, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 6200888.