Νόστιμες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το ανανεωμένο μενού των εστιατορίων TGI Fridays, βάζοντας στο τραπέζι μας νέα πιάτα και ανανεωμένα cocktails που κάνουν κάθε έξοδο στα γνωστά εστιατόρια ακόμη πιο απολαυστική.

Ήδη από τα μέσα Μαρτίου απολαμβάνουμε τα πιάτα που προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη γκάμα επιλογών και τα οποία μας βάζουν σε νέα διλήμματα. Συγκεκριμένα, η οικογένεια των handcrafted burger με μοσχαρίσιο κρέας υποδέχτηκε το νέο burger French Dip, που επικαλύπτεται με ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου και αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τη χαρακτηριστική Au Jus sauce.

TGIF-FRIDAYS-BROWNIE-OBSESSION 2

Την ίδια στιγμή, από τη σχάρα έρχονται μυρωδιές από τα καινούργια Bacon Crusted Ribs με Tennessee BBQ sauce και τραγανά κομμάτια μπέικον -ένα πιάτο που κάθε πραγματικός κρεατοφάγους πρέπει να δοκιμάσει.

Βέβαια, στα  TGI Fridays βρίσκουμε και τις Living Well προτάσεις, ένα και ένα για όσους ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή, με τα πιάτα να συνδυάζουν ολόφρεσκα υλικά και ολοκληρωμένη γεύση. Μας αρέσουν πολύ το Tahini Sour Marinated Chicken με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο σε tahini sour dressing, το οποίο σερβίρεται με μίγμα quinoa, καθώς και ο φρέσκος σολομός σχάρας Grilled Salmon που απογειώνεται με τη σπιτική sauce μουστάρδας με την οποία γαρνίρεται.

TGIF-FRIDAYS-BEST-FRIDAYS-MARGARITA 2

Πλέον, στις Living Well προτάσεις βρίσκουμε και διαλεχτό τόνο Ahi Tuna, τον οποίο συναντάμε στο πιάτο Ahi Tuna Crisps σερβιρισμένο σε tortilla chips με σπιτικό guacamole, αλλά και στην Ahi Tuna Salad -πάνω σε ανάμικτη σαλάτα με μάνγκο, αβοκάντο, ντοματίνια, καρότο, τραγανές νιφάδες κρεμμυδιού και καβουρδισμένο σουσάμι.

Για το τέλος, διχαζόμαστε ανάμεσα στο Brownie Obsession με brownie σοκολάτας και συνοδεία παγωτού βανίλια, τη Lemon Pie με ψητή κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμονιού, το Gianduja Cheesecake με chocolate bitter sauce και το Death By Chocolate με στρώσεις κέικ σοκολάτας και chocolate fudge. Όλα απίστευτα λαχταριστά!

Όσο για τα cocktails, τα TGI Fridays συνεχίζουν  την παράδοση του bartending δημιουργώντας cocktail που ξεχωρίζουν, όπως η ολοκαίνουργια Best Fridays Margarita που δίνει ιδιαίτερη νότα στις βραδιές, καθώς και τα νέα Caribbean Rum Punch και Mango Lemonade Shaker τα οποία φέρνουν γεύση από καλοκαίρι.