Το Άνετον περνάει φέτος το πρώτο του καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας και μας υποδέχεται με πιάτα που τιμούν τη μεσογειακή ταυτότητα του εστιατορίου και εναλλάσσονται, ανάλογα με την εποχή και τις πρώτες ύλες.

Πιστό στη laid back διάθεσή του, το εστιατόριο συνδυάζει μια χαλαρή ατμόσφαιρα με μία κομψή αισθητική, ιδανική για έξοδο τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα. Το μενού που υπογράφει ο συνιδιοκτήτης και Executive Chef Βασίλης Ζώης ανανεώνεται τακτικά, με γνώμονα πρωτίστως την ποιότητα, την εποχικότητα και τη γεύση, διατηρώντας πάντα τη μεσογειακή ταυτότητα του εστιατορίου. Από το ταρτάρ από φρέσκα ελληνικά ψάρια με γκρέιπφρουτ, σαγκουίνι, αγουρέλαιο και πικρόχορτα Κρήτης, τις φρέσκες τηγανητές πατάτες με άγρια ρίγανη, τριμμένη φέτα και αβγά μάτια ελευθέρας βοσκής, μέχρι το ψητό φιλέτο φαγκρί σε μαντέμι, με φασόλια, καπνιστή ντομάτα και άγρια χόρτα ή την ganache πικρής σοκολάτας με φυστικοβούτυρο, καραμέλα και σοκολατένιο χώμα, κάθε πιάτο έχει τη δική του γευστική ταυτότητα.

Το Άνετον στέκεται με προσοχή και στην επιλογή των κρασιών του, με τη sommelier Μαρία Νίκα να είναι πάντα εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας προτείνει ό,τι πιο ταιριαστό από τον ελληνικό ή ξένο αμπελώνα. Τέλος, ο Bar Manager Γιώργος Μίτσουλης έχει δημιουργήσει με τη σειρά του μια άκρως ενδιαφέρουσα κάρτα με μαγειρικά signature cocktails, με λαχανικά και βότανα, ιδανικά τόσο για τις απογευματινές ώρες όσο και για να ακολουθήσετε την τάση του food & cocktail pairing. Μάλιστα, έως τις 31 Αυγούστου, όλα τα τα κοκτέιλ θα είναι στην τιμή των 5€.

info
Ναυάρχου Νικοδήμου 3, Αθήνα, τηλ. 210 8066700.
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 00:00 & Παρασκευή-Σάββατο: 12:00-00:00.