Το Εστιατόριο στο Μουσείο Ακρόπολης άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Δευτέρα 15 Ιουνίου, έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του και την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην όμορφη βεράντα του εστιατορίου, ο επισκέπτης γεύεται προτάσεις που τιμούν την ελληνική κουζίνα δίνοντας βάση στη μαγειρική μας παράδοση με φόντο την επιβλητική θέα της Ακρόπολης. Το μενού περιέχει πιάτα όπως το χταπόδι Αιγαίου καρπάτσιο με κάππαρη και γλάσο από κόκκινο κρασί και πορτοκάλι, αθηναϊκή σαλάτα λαυράκι, χειροποίητη μαγιονέζα, κόκκινο χαβιάρι, αβγοτάραχο Μεσολογγίου και πίκλα αγγουριού, πεσκανδρίτσα αβγολέμονο με ξύσμα λεμονιού, κάππαρη και αγριόχορτα ενώ οι λάτρεις των κρεατικών θα προτιμήσετε το αρνί γάλακτος με κρασί vinsanto, μαριναρισμένο σε δεντρολίβανο.

Από το μενού δεν λείπουν και κλασικά επιδόρπια όπως το παραδοσιακό αρμενοβίλ Θεσσαλονίκης με σιμιγδαλένιο χαλβά. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα.

info
Θερινό ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα 8.00 π.μ – 4.00 μ.μ
Τρίτη έως Πέμπτη 8 π.μ – 8 μ.μ
Παρασκευή και Σάββατο: 8.00 πμ -12.00 μεσάνυχτα
Κυριακή 8.00 π.μ-8.00 μ.μ
Κρατήσεις : 210 9000915

Δείτε επίσης

Basegrill: Σταθερή αξία στην ποιοτική κρεοφαγία

GB Roof Garden: Υψηλή γαστρονομία με θέα την Ακρόπολη

Λίμνη Βουλιαγμένης: Ένας επίγειος παράδεισος