H νέα αλυσίδα για σουβλάκι με τη σφραγίδα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Pizza Fan είναι γεγονός. Ο λόγος για το Σουβλάκι Fan που ξεκίνησε τη γευστική διαδρομή του από το Περιστέρι.

IMG_2837

Εδώ δεν υπάρχουν γευστικά μυστικά παρά μόνο σταθερές αξίες που θα κάνουν τη διαφορά όπως προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, χειροποίητα καλαμάκια, φρέσκες τηγανητές πατάτες, δροσερά λαχανικά, γνήσια φέτα, παρθένο ελαιόλαδο, καλαμάκια και μπιφτέκια φτιαγμένα στο χέρι, μαριναρισμένα με συνταγή του σεφ και πάρα πολλά άλλα. Το περιεχόμενο του καταλόγου θυμίζει παραδοσιακό ταβερνάκι της γειτονιάς και ουσιαστικά όλη η ιδέα σε αυτό ακριβώς στηρίζεται.

store_souvlaki2_low

Ο χώρος είναι ευχάριστος, όμορφα και απλά διαμορφωμένος, το μαγαζί βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και άνετα γίνεται στέκι για να πας με την παρέα σου για φαγητό. Εδώ εκτός από τις κλασικές σπεσιαλιτέ του είδους όπως καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλου, ποικιλίες κρεατικών κ.λ.π, θα δοκιμάσεις και παραδοσιακό λουκάνικο Κεφαλονιάς, ταλαγάνι Πελοποννήσου, αλλά και νοστιμότατο μπουγιουρντί στη λαδόκολα.

info
Ακροκορίνθου 25 & Βεάκη, Περιστέρι, τηλ.: 210 5773737 και τηλ. παραγγελιών: 18111.