Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία brunch και σάς προσκαλεί να τη ζήσετε στο Winter Garden City Lounge.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρία «Weekends at Winter Garden».

Οι γνώριμες γεύσεις των χειροποίητων ζεστών γαλλικών κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, και δημιουργούν την τέλεια αρμονία αμέσως μολις συνδυαστούν με το εγχώριο φρέσκο βούτυρο και το μέλι καστανιάς. Τις καλύτερες εντυπώσεις θα δημιουργήσει και το χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, για να συνοδεύσει άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Την παλέτα των αλμυρών εδεσμάτων του μενού του «Weekends at Winter Garden», πλαισιώνουν γεύσεις όπως βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά benedict με αστακό και sauce hollandaise αρωματισμένη με εσπεριδοειδή καθώς και το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι, όλα συνοδευόμενα από ένα ποτήρι σαμπάνια.

info
www.gbrestaurants.gr/el/winter-garden, €42/ άτομο