Έξι χρόνια μετά το πρώτο CTC στην Καισαριανή, o σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης «μεταφέρει» το εστιατόριό του στον Κεραμεικό στο νεοκλασικό με την υπέροχη αυλή, που στεγαζόταν το Αθήρι.

Το 2015 η γαστρονομική σκηνή της Αθήνας ήταν τελείως διαφορετική. Απαιτητική αλλά πάντα ανοιχτή στο καινούργιο. Και το πρώτο εστιατόριο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στην περιοχή του Κάραβελ, με την ξεκάθαρη παρήχηση του ονόματος στη λέξη σί-τι-ση, υπαινισσόταν την αρχή ενός παιχνιδιού κλασικού και μοντέρνου σε μια νέα δημιουργική βάση.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά, μια νέα εποχή ξεκινάει για το CTC που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κεραμεικό. Ένας υπέροχος χώρος με αυλή με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη μια ακόμα φορά να στοχεύει με τις δημιουργίες του σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και με τόλμη.

Ειδικά μάλιστα για την περίσταση ο βραβευμένος σεφ προτείνει ένα μεσογειακό μενού με τίτλο CTC VOYAGE με wine pairing από τον σομελιέ του εστιατορίου και επιδόρπια του pastry chef Μανώλη Στήθου, νέου μέλους της ομάδας.

Θα το δοκιμάσουμε και θα επανέλθουμε.

info
Πλαταιών 15, Κεραμεικός, Αθήνα, τηλ. 210 7228812 ή reservations@ctc-restaurant.com, https://ctc-restaurant.com
Aνοιχτά: Τρίτη – Σάββατο

Δείτε επίσης: 

Alex Cooks @ Home: Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει στο Youtube

CTC και Clumsies συνεργάζονται για καλό σκοπό

CTC: Σίτιση υψηλών απαιτήσεων