Είναι μόλις λίγες μέρες που άνοιξε δίπλα ακριβώς στην έξοδο του μετρό Χολαργού. Βαμμένο σε κροκί χρώμα και με έναν ορεκτικότατο κατάλογο με κεντρικό θέμα του το αβγό -τι άλλο- ήρθε να κάνει τη διαφορά στη νέα πιάτσα που έχει δημιουργηθεί στον παράδρομο της Μεσογείων και όχι μόνο.

the-egg

Όποιος αγαπάει το αβγό, εδώ θα βρει τον παράδεισό του: Από αβγά μάτια, scrambled, στραπατσάδα και ομελέτες μέχρι αβγά σε φωλιά από σπιρτόξυλο πατατάκι, φρουτάλια, Μενεμενή, δηλαδή αβγά μέσα σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας, μπέργκερ με αβγό, κροκ μαντάμ, μπρουσκέτα με scrambled eggs και σολομό ή με αβγά ορτυκιών πάνω σε κατσικίσιο κορμό, πασπαλισμένα με ροζ πιπέρι.

the-egg-burger

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμα σαλάτες, τηγανιτές πατάτες -σκέτες ή με λιωμένο τσένταρ και μπέικον ή κεφαλοτύρι και ρίγανη. Στο τέλος θυμήσου να γλυκαθείς με ένα μπισκοτένιο χωνάκι με παγωτό μηχανής και θα είσαι πλήρης. Υπερπλήρης θα είσαι όταν έρθουν κι οι λουκουμάδες, έμαθα πως η λουκουμαδιέρα καταφτάνει όπου να ’ναι.

20150716_204341

Το μαγαζί είναι ανοιχτό από το πρωί ως αργά το βράδυ, οπότε βάλε στόχο σου το αβγό και έλα να το ευχαριστηθείς σαν πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Οι τιμές είναι σούπερ, το σέρβις άμεσο κι ευγενικό κι η νοστιμιά δεδομένη.

info
Μεσογείων 236, Χολαργός, τηλ. 210 6520326.