Με επιρροές από την παράδοση και χρήση τοπικών και Π.Ο.Π. ελληνικών προϊόντων που συνθέτουν τα 30 ξεχωριστά πιάτα του νέου βραδινού μενού του Μάνας Κουζίνα Κουζίνα, ο chef του εστιατορίου Δημήτρης Αϊβαλιώτης επιχειρεί μια μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής κουζίνας παντρεύοντας την παράδοση με τις νέες γαστρονομικές τάσεις.

Manas-Winter-Menu--34-John-Spathas

Το Μάνας Κουζίνα Κουζίνα που έχει γίνει γνωστό στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του για τα τοπικά, από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά μαγειρέματα του μεσημεριού, διευρύνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κουζίνα του, προτείνοντας μια εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας γαστρονομική εμπειρία στη βραδινή του ζώνη, που ανοίγει μετά τις 19:00 καθημερινά: Φρέσκες γκόγκες Αργολίδας με αρωματισμένο βούτυρο και γραβιέρα Κρήτης, θρακιώτικος καβουρμάς με φρέσκο κρεμμυδάκι, μελιτζάνες με τόνο Αλοννήσου στο γαστράκι, συκωτάκι με καραμελωμένα κρεμμύδια και πετιμέζι είναι ενδεικτικά μερικά από τα 13 ορεκτικά. σιλέτο λαυράκι με λαχανικά και πουρέ από σελινόριζα, πρόβατο εξοχικό στη λαδόκολλα ψημένο σε γαστράκι, πολίτικο μαντί με σάλτσα γιαουρτιού και κόκκινης πιπεριάς γεμιστό με μοσχαράκι, κυπριακές σεφταλιές με ψητή πατάτα αρωματικό γιαούρτι και μαρμελάδα τριαντάφυλλο, τραχανώτο μανιταριών με φέτα είναι ενδεικτικά μερικά από τα 10 κυρίως πιάτα και το μενού συμπληρώνεται με ψαρομεζέδες, τυριά, σαλάτες και 6 ξεχωριστά γλυκά, ανεβάζοντας την ποικιλία των σερβιριζόμενων πιάτων στα 38.

Manas-Winter-Menu--23-John-Spathas

manas-kouzina

Βραδινό a la cart μενού σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και μεσημεριανά παραδοσιακά ελληνικά μαγειρέματα αναδεικνύονται με το ίδιο μεράκι κάτω από μια και μόνη φιλοσοφία, ένα φαγοποτείο για όλες τις ώρες της ημέρας, με αυθεντική ελληνική κουζίνα και ελληνικά προϊόντα ντόπιων παραγωγών, πιστοποιημένη και διακεκριμένη (Σήμα ποιότητας «Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας» Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, ESTIA AWARDS 2018 Ασημένιο βραβείο «Greek Food Ambassadors», Experts choice Award 2017, Διεθνής διάκριση του οργανισμού «Trip Experts», Certificate of Excellence 2017 – Trip Advisor, Certificate of Excellence 2016 – Trip Advisor)

info
Αιόλου 27, Πλ. Αγ. Ειρήνης, Εμπορικό τρίγωνο Αθηνών, Τηλ. 210 32 52 335 και 210 32 35 593

Δείτε επίσης
Πρώτα Χριστούγεννα με σπέσιαλ μενού στο Blends