Μετά από 8-10 ώρες στο γραφείο, τι άλλο να ζητήσεις για να χαλαρώσεις από ένα ποτήρι καλό κρασί και ένα επίσης καλό φαγητό. Και τα δύο, μπορείς να τα βρεις στην Πλάκα και στο L’Audrion.

Το L’Audrion, πιστό στο concept των «cave à manger», που ξεκίνησε στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις, προσφέρει μια εξαιρετική λίστα κρασιών, που εισάγονται ειδικά από την L’Audrion από τα μπουτίκ οινοποιεία, ενώ ο σεφ Alain Parodi ετοιμάζει γαλλικά πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις. Ειδικά για μετά τη δουλειά όμως, έχουν μία ξεχωριστή πρόταση που θα σας αρέσει.

Το After Works Drinks διατίθεται μεταξύ 17:00 και 21:00 και περιλαμβάνει μια ποικιλία γαλλικών τυριών ή αλλαντικών συν 2 ποτήρια κρασιού ανά άτομο στην τιμή των 35€ για δύο.

Με τη βοήθεια του Ντίνου, του sommelier, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν μερικά υπέροχα κρασιά. Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει κυρίως κόκκινο, λευκό, ροζέ, γλυκά κρασιά και φυσικά σαμπάνιες. Το κρασί σερβίρεται επίσης με το ποτήρι, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από τα Languedoc, Bordeaux, Burgundy, Loire, Αλσατία, Προβηγκία και άλλες περιοχές. Το After Work Drinks είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις τον κατάλογο κρασιών του L’ Audrion και την επιλογή των γαλλικών τυριών και αλλαντικών.

info
Πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας 3 & Φαρμάκη, Πλάκα, τηλ. 210 3241193.