Ο Σπύρος Παγιατάκης εμπνέεται από την αμερικανική κουζίνα και αφήνει για δεύτερη φορά τα dexx της μουσικής για να πιάσει τα mixer της κουζίνας στο Spollati, αυτή την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

spyros pagiatakis

Εάν δεν είχες δοκιμάσει τα πιάτα του Σπύρου Παγιατάκη στο πρώτο Dj Chef που είχε γίνει στο γνωστό all day της πλατείας Αγ. Ειρήνης, ευκαιρία να αναπληρώσεις. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αφήνει ξανά τα cd του και πιάνει τις κουτάλες, δημιουργώντας ένα πολύ νόστιμο after office event.

Την προηγούμενη φορά δοκιμάσαμε γεύσεις από την Ιταλία, αυτή τη φορά όμως μας πηγαίνει ακόμη πιο μακριά προτείνοντας πιάτα εμπνευσμένα από την αμερικάνικη κουζίνα. Το απόγευμα της Πέμπτης λοιπόν, στο μενού του Spollati μπαίνουν σούπα κολοκύθας με μπέικον, mini burgers με γεμιστά μανιτάρια portobello, macaroni & cheese, κοτόπουλο με κρούστα από παρμεζάνα και φουντούκι και για το τέλος, brownies με σος ράσμπερι.

spollati 22

Τα πιάτα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Μουσσών και φυσικά από την κατάλληλη μουσική, ώστε το χαλαρό after office event που ξεκινάει από το απόγευμα -από τις 17:00 και μετά- να εξελιχθεί σε ένα δυνατό πάρτι.

Ο Dj σε ρόλο Chef βέβαια δεν είναι η μόνη έκπληξη που έχει ετοιμάσει το Spollati. Παράλληλα με το πάρτι γεύσεων και μουσικής, θα γίνεται και ένας διαγωνισμός με τους τυχερούς να κερδίζουν φιάλες κρασιών προσφορά του κτήματος Μουσσών.

info
Dj Chef II by Spyros Pagiatakis – The American Cuisine Session, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, από τις 17:00. Spollati, Αιόλου 27A, Πλατεία Αγ. Ειρήνης, Αθήνα, τηλ. 215 5513004.