Ένα πρωτότυπο εστιατόριο 22 θέσεων, που «απογειώνει» κυριολεκτικά τους επισκέπτες του, προσφέροντας ένα ξεχωριστό δείπνο 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, έκανε την ελληνική του πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου.

dinner in the sky

Η γευστική πλατφόρμα Dinner in the sky μετρά τουλάχιστον 40 σταθμούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η ελληνική του εκδοχή έχει τοποθετηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, και άνοιξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας στα ερωτευμένα ζευγάρια ένα ιδιαίτερα ρομαντικό δείπνο στον ουρανό, με εκπληκτική θέα.

Η πλατφόρμα ανέρχεται με τη βοήθεια γερανού σε ύψος 50 μ. πάνω από τη γη και θα παραμείνει για δύο μήνες στη χώρα μας πριν φύγει για άλλα μέρη του πλανήτη.

Amiens_2

Στην Τεχνόπολη πραγματοποιούνται δυο δείπνα, το ένα στις 19.30 και το άλλο στις 21.30, διάρκειας μιάμισης ώρα το καθένα. Το μενού περιλαμβάνει 4 πιάτα, κρασί και επιδόρπιο, ενώ στον κεντρικό χώρο του τραπεζιού υπάρχει προσωπικό 3 ατόμων, που φροντίζει για όλα.

Amiens_3

Κι αν αναρωτιέστε για το πόσο ασφαλές είναι ένα τέτοιο εστιατόριο, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, καθώς το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων. Το Dinner in the Sky έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας.

Dinner in the Sky

Χρήσιμες πληροφορίες
* Το Dinner in the Sky δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ύψους μικρότερου του 1,50 μέτρου.

* Το “τραπέζι” του Dinner in the Sky καλύπτεται από μια τέντα η οποία σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία ακόμα και με βροχή ή αέρα. Φυσικά έχει και θερμάστρες ώστε να μην κρυώνετε.

* Αν χρειαστείτε τουαλέτα το λέτε στον σερβιτόρο και… κατεβαίνετε. Συνοδεία 22 ατόμων πάντα!

Πάρτε μια γεύση από το Dinner In The Sky σε άλλες χώρες.

info
Dinner In The Sky, Τεχνόπολις Γκάζι, τηλ. για κρατήσεις: 210 6753180. Κόστος: 120 ευρώ/άτομο.
http://www.dinnerinthesky.gr/
https://www.facebook.com/Dinnerintheskygreece?fref=ts