Το νέο εγχείρημα του Γιώργου Γεράρδου αγαπά τα τάκος, τα churros και τις δροσερές μαργαρίτες.

Πρόκειται για έναν καινούριο, χαλαρό χώρο στο Κουκάκι, όπου το μεξικάνικο street food έχει την τιμητική του. Τα τάκος εδώ είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από την αρχή με βιολογικό καλαμπόκι και σερβίρονται σε διάφορες εκδοχές με χοιρινό, κοτόπουλο μοσχάρι και ποικιλία λαχανικών. Οι γεύσεις που προσφέρουν είναι απλές όπως και η φιλοσοφία του ίδιου του μαγαζιού. Vegan taco με γλυκοπατάτα, μανιτάρια, κρεμμύδι και μαγιονέζα από αβοκάντο, barbacoa de cerdo με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, πίκλα κόκκινου λάχανου και κόκκινη salsa είναι μερικές από τις προτάσεις που μπορεί να βρείτε στο σύντομο κατάλογό τους, αλλά και το τάκο του μήνα που -όπως -σωστά μπορεί να υποθέσατε- αλλάζει κάθε μήνα. Η εμπειρία από το Μεξικό συμπληρώνεται με παγωμένες μαργαρίτες, μεξικάνικες μπίρες ή σπιτική λεμονάδα ενώ για να γλυκαθείτε, δοκιμάστε οπωσδήποτε τα churros με σοκολάτα ή καραμέλα.

info
Δημητρακοπουλου 102, Κουκάκι. Τηλ. 210 9221614