Τις ημέρες της Λαμπρής είμαστε επί ποδός για την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού αλλά επιδιδόμαστε και στα κλασικά πασχαλινά ζυμώματα. Αν όμως η ζαχαροπλαστική δεν είναι το μεγάλο σας ατού ή δεν προλαβαίνετε να τα φτιάξετε όλα με τα χεράκια σας, κάντε ένα πέρασμα από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη και θα δικαιωθείτε.

Tsoureki

Gemisto-Tsoureki

Στα ράφια τους θα βρείτε μοσχοβολιστές φρεσκοζυμωμένες νοστιμιές όπως σμυρνέικα κουλουράκια που θυμίζουν την κουζίνα της γιαγιάς, τσουρέκια με αρωματική μαστίχα αλλά και κάθε άλλο μικρό ή μεγάλο γλυκό που όλοι επιθυμούν να έχουν στο τραπέζι τους το Πάσχα. Από την γκάμα τους φυσικά δε λείπουν τα σοκολατένια αβγά θα κλέψουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Pasxalina-Avga

Δοκιμάστε τη νέα ζαχαροπλαστική τους έμπνευση, που είναι το τσουρέκι με γέμιση φράουλα και επικάλυψη από λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και τις λαχταριστές γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι, φιστίκι ή σοκολάτα από τα πιο αγνά υλικά. Οι λάτρεις του κλασικού όμως δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αφού μπορείτε μεταξύ άλλων να απολαύσετε το επικό τους μιλφέιγ, το παραδοσιακό σιροπιαστό γαλακτομπούρεκο ή την τάρτα λεμόνι που θα ολοκληρώσει ιδανικά το γιορτινό σας τραπέζι.

info
www.konstandinidis.com