Η πολυαναμενόμενη θεσσαλονικιώτισσα Estrella μαζί με το υβριδικό μπουγατσάν του Δημήτρη Κοπαράνη προσγειώθηκε τελικά στο Σύνταγμα, στο χώρο του παλιού Bliss.

DSC_2441_Ready

Λιτό και κυανόλευκο, φέρνει επιτέλους στην αγκαλιά των Αθηναίων εραστών του το brunch, όπως το σκέφτηκε ο Κοπαράνης, σαν bagel με αγουρέλαιο, χοντρό αλάτι και θυμάρι, bagel με αβγό, τυροκαυτερή και σαλάμι αέρος, καρμπονάρα στο φούρνο με καβουρμά και παλαιωμένο κασέρι Ξάνθης, μπουγατσάν με κρέμα μπουγάτσας και με επιπλέον ζεστή σοκολάτα, αβγόφετες με κρέμα και μαρμελάδα. Με άλλα λόγια, το brunch με ξένους τίτλους και ελληνικό περιεχόμενο.

IMG_6924

Οι ουρές ξεκινούν για ένα smoothie με ταχίνι από το πρωί και από την 1η Δεκεμβρίου, το Estrella λανσάρει τη νέα του κολεξιόν, με το pancake καρυδόπιτα με κρέμα τριαντάφυλλο, όπου το σιρόπιασμα γίνεται μπροστά στα λιγωμένα μάτια σου, τη στιγμή της παραγγελίας.

DSC_2480_Ready

Μέσα στον Γενάρη, έπεται το νέο μενού, με νοσταλγική διάθεση, κατευθείαν από τα 80s. Chicken nuggets και Caesar club σάντουιτς, που δεν ξέρω αν θα συνοδεύονται και με Τραβόλτα μουσική υπόκρουση.

info
Estrella, Ρόμβης 24, Σύνταγμα, τηλ. 210 3218000.