“Passion – Vision – Action”. “Πάθος – Όραμα – Δράση”… Με αυτή τη φράση τυπωμένη σε κεντρικό σημείο, επιλέγει η ομάδα Drakoulis, αντί του τυπικού καλωσορίσματος, να υποδεχθεί τους επισκέπτες στο νέο της κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Βιτρίνες με συσκευασμένα λαχανικά και γαλακτοκομικά που θυμίζουν προθήκες κοσμηματοπωλείου, αρτοσκευάσματα τόσο λαχταριστά σαν γαλλικής boulangerie, μπαχαρικά, μυρωδικά, σάλτσες παρατεταγμένα σαν σε εργαστήρι αλχημιστή και σημεία κοπής κρέατος που διαθέτουν κάτι από το μυστηριακό άβατο τεχνίτη παλαιάς κοπής. Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου κυριαρχεί το μαύρο, το ξύλο, το γυαλί και ο υποβλητικός φωτισμός χαρακτηριστικά που ακολουθούν όλα τα καταστήματα του Στράτου Δρακούλη.

Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων που κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρεις πλέον, και προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα -που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους, κάνοντάς τα εφάμιλλα αυτών που κόβονται επί τόπου. Επίσης, θα βρεις κατεψυγμένα λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί και μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι.

O άνθρωπος πίσω από το brand Drakoulis
Αποφασισμένος να εξελίξει το όνειρο του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια, ο Στράτος Δρακούλης αποφάσισε να διευρύνει τα όρια του premium steak. Γνώστης της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στα 3 καταστήματα της εταιρείας προσφέρει μέχρι σήμερα επιλογές premium κρεάτων από όλον τον κόσμο σε μια clubίστικη ατμόσφαιρα, παρουσία έντονης μοντέρνας μουσικής και strobe lights.

info
Drakoulis Butcheries, Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109320173, 210 9320211, www.drakoulis.gr
Τα άλλα δύο καταστήματα λειτουργούν στο Κολωνάκι (Σκουφά 52, 2103632400) και στη Βούλα (Βασ. Παύλου 103, τηλ. 210 8955655).

Δείτε ακόμη:

Φτιάχνουμε νόστιμα γλάσα για το γιορτινό κρέας

Πού θα βρεις καλή τυρόπιτα ταψιού;

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις πάντα πριν καταψύξεις κρέας