Το γνωστό ξηροκαρπάδικο Assos, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον Πειραιά, πλέον άνοιξε και στο Χαλάνδρι.

Η πρώτη γενιά έφερε την τέχνη των ξηρών καρπών από τη Μικρά Ασία στον Πειραιά, δημιουργώντας ένα πρότυπο κατάστημα, που παρέχει εδώ και 66 χρόνια μια μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, ζαχαρώδη και παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Το στοίχημα για τη νέα γενιά είναι να ταξιδέψει τα εξαιρετικά προϊόντα τους ακόμη πιο μακριά. Ο λόγος για το νέο κατάστημα Assos που δημιουργήθηκε βόρεια αυτή τη φορά, στο Χαλάνδρι.

Στο νέο κατάστημα συνεχίζει να μας ενθουσιάζει η μεγάλη γκάμα των ξηρών καρπών, που είναι πάντα φρέσκοι και ιδιαίτερα νόστιμοι. Στα συν ότι ψήνονται καθημερινά στους δικούς τους φούρνους. Όσο για τα χειροποίητα σοκολατάκια, τα κουφέτα, τις πραλίνες και τα παραδοσιακά γλυκά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας; Είναι ό,τι καλύτερο και προσφέρουν μια λιχουδιά για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στα καταστήματα Assos, βρίσκουμε επίσης ποτά, επιλεγμένα κρασιά, αποστάγματα και λικέρ, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε και καλάθια – δώρα συνδυάζοντας ποτά, γλυκά και ξηρούς καρπούς, ό,τι πρέπει δηλαδή για τα γιορτινά καλέσματα.

info
Λεωφ. Πεντέλης 16, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6840300.