Νέο κατάστημα για την γνωστή εταιρεία Απολλώνιον στη Γλυφάδα, ένα flagship store με νέα αισθητική, νέα εταιρική ταυτότητα και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Το νέο flagship Απολλώνιον στο κέντρο της Γλυφάδα αναμένεται να γίνει νέος αγαπημένος προορισμός για καφέ, πρωινό και brunch στα νότια προάστια της Αθήνας.

.

Οι πιστοί πελάτες της αλυσίδας Απολλώνιον γνωρίζουν ότι εκεί μπορούν να γευτούν φρέσκα και υγιεινά προϊόντα, φτιαγμένα από πιστοποιημένες πρώτες ύλες, με φροντίδα και μεράκι σε μια ασυναγώνιστη ποικιλία. Στο Απολλώνιον πάντα βρίσκει κανείς μυρωδάτο καφέ και κάτι νόστιμο για φαγητό.

Ο νέος κατάλογος είναι πολύ πλούσιος και περιλαμβάνει μια σειρά από κατηγορίες εδεσμάτων για πρωινό και brunch που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στον κατάλογο του πρωινού βρίσκουμε προτάσεις για English, Continental, Italian και Healthy  breakfast, τις οποίες μπορούμε να συμπληρώσουμε με οποιοδήποτε άλλο φαγητό ή ρόφημα από τον κατάλογο επιθυμούμε.

Οι επιλογές για brunch είναι τόσες πολλές που μάλλον θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε. Δέκα συνταγές για αυγά, από τηγανητά και ποσέ, μέχρι scrambled και καγιανά, τέσσερα όλοφρεσκα και υγιεινά salad bowls με αυγά, κοτόπουλο, σολομό ή απλά vegan, τα κλασικά croque monsieur και madame, ανοιχτά και κλειστά σάντουιτς σε μεγάλη ποικιλία, φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως καπνιστός σολομός και ιταλικό προσούτο, πιο κλασικές σαλάτες, όπως η σαλάτα του καίσαρα, τα ψητά λαχανικά και μια παραλλαγή της χωριάτικης με κινόα, κι ακόμα λαχταριστά burgers για τους πολύ πεινασμένους.

Ο καταλογος των γλυκών είναι επίσης πολύ πλούσιος με τα αγαπημένα pancakes maple syrup ή σοκολάτας, το Saint Honore, το Guzel, την Pavlova, την τάρτα με μήλο, τα εκλέρ σοκολάτα και καραμέλα να ξεχωρίζουν, ενώ τιμητική θέση έχει και το ιταλικό gelato.

Όλα τα παραπάνω σερβίρονται με απολαυστικό καφέ, από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica Gourmet και φρέσκους χυμούς που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν εκλεκτές ποικιλίες κρασιού, επιλεγμένες μπύρες και μερικά από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ.

info
Απολλώνιο flafsip store, Λαζαράκη και Άλσους 1, Γλυφάδα

 

Δείτε επίσης:
Αβγά benedict με σπανάκι πάνω σε ψητό ψωμί και ζαμπόν

Αυγά σαν σύννεφο! Για πρωινό ή brunch του ονείρου…

Καγιανάς με πιπεριές και τυριά