Μετά τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη, ο χαριτωμένος μικρός σαμουράι -που αποτελεί τη μασκότ των sushi bar Tokyo Joe- χτυπάει και στα βόρεια προάστια.

Στην Κηφισιά ξεκίνησε να λειτουργεί από τις αρχές Μαρτίου το νέο sushi bar Tokyo Joe, συστήνοντας τις γευστικές και παράλληλα οικονομικές επιλογές του και στα βόρεια προάστια. Το μενού άλλωστε είναι κοινό και στα τρία εστιατόρια και περιλαμβάνει τα κλασικά sushi nigiri, sashimi, hossomaki και uramaki, καθώς και αρκετά signature rolls, όπως το Tiger Roll με τηγανητή γαρίδα, αβοκάντο, αγγούρι, massago από πάνω λαβράκι και σολομό με teriyaki σως και το τηγανητό Miami Heat Roll με σολομό, αβοκάντο, philadelphia και πορτοκαλί massago, επικαλυμμένο με γλυκοπικάντικη σως και πιπεριές jalapeno.

Δίπλα τους carpaccio, tartare, ceviche, αλλά και ζεστές επιλογές όπως buns με τραγανή πάπια, κοτόπουλο ή μοσχάρι, dumplings και κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, σολομό και μοσχάρι black angus που συνοδεύονται από teriyaki σως και κάποιες επιλογές σε πιάτα με ρύζι και noodles.

info
Γεωργίου Δροσίνη 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8082011.