Ναι, όντως ο Βασίλης Καλλίδης επιστρέφει. Που; Στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Στο πιο urban σημείο της πόλης ο γνωστός chef σε λίγες μέρες θα ανοίξει μια καντίνα σε μορφή καταστήματος.

kallidis_358048829
Τα hot-dogs θα είναι το δυνατό χαρτί του überness

Τρία, λοιπόν, πρώην κρεοπωλεία ενώθηκαν, γέμισαν με πλαστικές άσπρες καρέκλες και ένα μεγάλο τραπέζι από πλακάκια και το «Uberness» ετοιμάστηκε. Μια λέξη που χαρακτηρίζει απόλυτα τον Βασίλη, αφού τη χρησιμοποιεί σε οτιδήποτε του αρέσει και του τραβάει την προσοχή (όσοι τον ακολουθείτε στο Instagram θα το γνωρίζετε, αφού παίζει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζει ως hashtag).

KAL-(1)

Η ιδέα αυτή του pop up εστιατορίου –αφού το αρχικό σχέδιο θέλει να λειτουργεί μόνο για ένα χρόνο- γεννήθηκε πριν από πολύ καιρό. Ένα από τα σχέδια που είχε πάντοτε στο μυαλό του ο αεικίνητος Βασίλης ήταν να ανοίξει ένα μαγαζί στην καρδιά μιας αγοράς. Ένα μαγαζί που δεν θα είναι δήθεν, ούτε γκουρμέ, αλλά θα μαγειρεύει απλά καθημερινά πράγματα: hot dogs, μαμαδίστικους κεφτέδες, τηγανητό κοτόπουλο, πανσέτα, που θα ψήνεται στο φούρνο και θα μπαίνει σε ψωμάκι σαν και αυτό που τρώγαμε παλιά είναι μερικά από τα urban πιάτα που θα απολαμβάνουμε από τις αρχές Μαρτίου, όπου και αναμένεται να ανοίξει. Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, όπως μας υπόσχεται ο Βασίλης, τις οποίες είμαστε ανυπόμονοι να γευτούμε!