Το Warehouse επεκτείνεται, με ένα ολοκαίνουργιο all day εστιατόριο, στα νότια της πόλης αυτή τη φορά.

Το Warehouse Edge απαρνείται το κέντρο που βρίσκονται τα δύο «αδερφάκια» του (το Warehouse στα Εξάρχεια και το Warehouse CO2 στην Πλάκα) για χάρη του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που έχει ανεβάσει πολύ την περιοχή γύρω του.

Δίπλα στο ΚΠΙΣΝ λοιπόν και συγκεκριμένα στην Πεισιστράτου βρίσκουμε πλέον το Warehouse Edge, το οποίο προσφέρεται για έξοδο για καφέ, κρασί, φαγητό και ποτό, σε έναν χώρο με αυλές που ακολουθεί τις αρχιτεκτονικές γραμμές και τη φιλοσοφία του πολιτιστικού πάρκου.

Στο κομμάτι καφές, και το Warehouse Edge δηλώνει λάτρης του Νέου Κόσμου με αγαπημένα Origin Γουατεμάλας και Αιθιοπίας, αλλά και πιο premium guest στους μύλους, ψημένα από τη Wisecup. Στο κρασί από την άλλη, ακολουθούν έναν λίγο διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος με 100 ετικέτες (οι περισσότερες by the glass), που είναι πιο εκφραστικές, πιο πληθωρικές και funky, ενώ για τα ποτά και τα cocktails ακολουθείται η συνταγή των Εξαρχείων με μικρή εναλλασσόμενη κάρτα και κάποια από τα αγαπημένα τους premium spirits και αποστάγματα.

Η κουζίνα τέλος, θα ακολουθεί μεν τη φιλοσοφία των άλλων εστιατορίων αλλά υπόσχεται πολλούς πειραματισμούς, που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. Για να πάρουμε μία γεύση, στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα όπως open φοκάτσια αστακού, κονσομέ κακκαβιάς καθώς και επιστροφές κλασικών πιάτων τους, όπως για παράδειγμα τα στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας.

info
Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα, τηλ. 210 9427722.