Το απόλυτο διεθνές meeting point για κινέζικο φαγητό της απανταχού ελίτ της showbiz ακούει στο όνομα Hakkasan και από τις αρχές καλοκαιριού θα σερβίρει τις γεύσεις του και στη Χώρα της Μυκόνου.

Hakkasan-london-2

Το 13ο εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων -έχει ήδη 12 εστιατόρια στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου, από το Λονδίνο, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και τη Σαγκάη έως το Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη- ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου στη Μύκονο και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για ασιατική κουζίνα στο νησί των Ανέμων.

Hakkasan-3

Το Hakkasan ανοίγει στη θέση του ιστορικού εστιατορίου Φιλιππή, που μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα σε ένα εξαιρετικά μοντέρνο χώρο στον οποίο οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν τα διάσημα και βραβευμένα με αστέρι Michelin πιάτα. Ετοιμαστείτε λοιπόν, να απολαύσετε τον περίφημο ψητό γάδο με σαμπάνια και μέλι, καθώς και τη σαλάτα με τραγανή πάπια.

Οι πελάτες των Hakkasan βέβαια δεν εκτιμούν μόνο την κουζίνα αλλά και τις nightlife αποχρώσεις των εστιατορίων, που εξασφαλίζουν την απόλυτη διασκέδαση και το Hakkasan της Μυκόνου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ο λόγος; Η συνεργασία με τον Φραντζέσκο Ζαννή του Nammos.