Το νέο σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία» βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και, εκτός από τα γραφεία του περιοδικού, περιλαμβάνει πωλητήριο αντικειμένων «σχεδία αρτ», εκθετήριο, εργαστήριο, καθώς και ένα νέο καφέ-μπαρ εστιατόριο με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Συναντάμε το Σχεδία Home στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Νικίου και στόχο έχει να προσφέρει θέσεις εργασίας, δίνοντας μάλιστα προτεραιότητα σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών, αλλά και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Γι αυτό και για τη σύνθεση του μενού απευθύνθηκαν στον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος εκτός από την επιμέλεια του μενού φρόντισε και για την εκπαίδευση όσων θα μαγειρεύουν στο εστιατόριο, με εκπαιδευτή το συνεργάτη του Γιάννη Υφαντίδη.


Facebook page Shedia

«Θα ξυπνήσουμε παιδικές μνήμες και ταυτόχρονα θα εντάξουμε ανθρώπους πίσω στη ζωή. Το μενού έχει σχεδιαστεί με κριτήριο να θρέψουμε τους ανθρώπους και να ξυπνήσουμε μνήμες της κουζίνας της μαμάς. Το μενού έχει όσπριο, έχει λαδερό, έχει μαγειρευτό φαγάκι», σχολίασε ο σεφ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «σχεδία». Στο μενού βρίσκουμε πιάτα όπως κεφτεδάκια από βιολογικό κιμά κοτόπουλου με πουρέ γλυκοπατάτας και σαλάτα κινόα και καπνιστό τυρί Μετσόβου.

Ανυπομονούμε να το επισκεφθούμε, για να σας πούμε περισσότερα για αυτό το νέο concept, που έχει απολύτως κοινωνικό χαρακτήρα.


Facebook page Shedia

info
Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα