Στο χώρο που βρίσκαμε άλλοτε το θρυλικό «Nisi» στήθηκε ένα μινιμαλιστικό σκηνικό στα πρότυπα της ιαπωνικής αισθητικής για να μυήσει τους βόρειους στις μοναδικές γεύσεις και τη φιλοσοφία του σούσι.

Στο νεοαφιχθέν BΟΑsushi η κουζίνα «παίζει» με fusion και value for money επιλογές: ολόφρεσκα rolls, πεντανόστιμα bao buns σε πολλές εκδοχές (beef, chicken, duck, shrimp, ακόμα και veggie!), εκλεπτυσμένα tartare, αλλά και τα δημοφιλή πλέον poke bowls, η χαβανέζικη έκφανση του sushi, που προσφέρεται σε μπολ με εκρηκτικά toppings είναι μόνο κάποια από τα ενδιαφέροντα του καταλόγου. Προσθέστε σε αυτά τα εξαιρετικά ορεκτικά, τις δροσιστικές και ελαφριές σαλάτες του (αγαπημένη μας η Orange Duck με πράσινα λαχανικά, τραγανή πάπια, πορτοκάλι, crispy onion και μελωμένη Boa L orange sauce), τις απίθανες ramen σούπες του και τα καλοψημένα noodles σε wok και η γευστική εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

Τα μοναδικά πιάτα του BOAsushi έρχεται να πλαισιώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και καλοφτιαγμένα cocktails για ένα εύστοχο food pairing.

Το BΟΑsushi είναι ιδανικό spot για lunch breaks, meetings και φιλικές μαζώξεις, απλά και χαλαρά με τα εξαιρετικά του πιάτα να είναι μια καλή αφορμή για να βρεθείς με την παρέα σου και να φας καλά. Άλλωστε «BOA» σημαίνει «Καλό» και το ΒΟΑsushi τιμάει το όνομα του!

info
Χαρ.Τρικούπη 146 & Στροφιλίου, Νέα Ερυθραία τηλ. 216 8004040.