Δοκιμάσαμε το περίφημο burger κροκοδείλου τους στον Κεραμεικό, σε αυτό τον τόσο εξωτικό χώρο που σε μεταφέρει νοερά σε παραλία στη Χαβάη. Πλέον όμως, το κύμα έφερε τις εξωτικές street food νοστιμιές και στο Χαλάνδρι.

Το δεύτερο Big Kahuna έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες στην Κολοκοτρώνη 15, στο Χαλάνδρι, με τους Kahuna bros Στέφανο Στεφανίδη και Δημήτρη Μπαλλιάν, να φέρνουν τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις τους και στα βόρεια της πόλης. Η διακόσμηση και εδώ ακολουθεί ανάλογη, εξωτική λογική, που σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι πολύ μακριά από την Αθήνα, ενώ στο μενού -που είναι self service- βρίσκουμε tropical γεύσεις με με ιδιαίτερη έμφαση στα burgers, που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι, κατά Χαβάη μεριά!

big kahuna2

The jungle of Zimbabwe ή αλλιώς κεφτέδες κροκόδειλου σε τραγανή κρούστα, γεμιστοί με καπνιστό cheddar και μπαχαρικά, The Big Kahuna burger με φιλέτο αστακού, βαλεριάνα, mango, τραγανό prosciutto και μαγιονέζα παντζάρι, The reggae reggae burger με Jamaican jerk chicken σε festival bread buns με iceberg, αβοκάντο, τραγανά κρεμμυδάκια, jalapenos και τροπική μαγιονέζα και The surfers meal burger με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά, cheddar, καραμελωμένο ανανά, καπνιστό bacon, iceberg, ροδέλες κρεμμυδιού και cream cheese με άρωμα BBQ, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που βρίσκετε στο μενού τους.

Το καλύτερο; Αν μένετε βόρεια κάνουν και delivery! Ένας ακόμη λόγος να χαμογελάμε στο γραφείο, μιας και βρισκόμαστε εντός της περιοχής που εξυπηρετούν και έτσι η φράση «Σήμερα για μεσημεριανό έχω κεφτεδάκια κροκόδειλου» έχει ήδη ακουστεί ανάμεσα μας και μιας και τα δοκιμάσαμε, έχουμε να πούμε ότι πολύ μας άρεσαν!

info
Κολοκοτρώνη 15 & Γυφτοπούλου, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6810038.