Ο γνωστός σεφ Jean Charles Metayer  που στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή γνωρίσαμε μέσα από τη δημιουργική κουζίνα που παρουσίαζε στο εστιατόριο Premiere του Intercontinental, άνοιξε έναν μοντέρνο φούρνο στο Νέο Ψυχικό.

Εδώ -μεταξύ πολλών άλλων- θα δοκιμάζετε τα αφράτα γαλλικά ψωμάκια με φρέσκιες σαλάτες, θαλασσινά, σοκολάτα κ.ά. Τα μπριός συστήνονται με μια ποικιλία γλυκών και αλμυρών γεύσεων αλλά από το εργαστήρι τους βγαίνουν επίσης εξαιρετικά bao γεμιστά με σπιτική πραλίνα αλλά και τσουρέκι σκέτο ή με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Επίσης, κάθε μήνα βγαίνουν εποχικές προτάσεις ενώ έχουν εξαιρετικό μονοποικιλιακό καφέ, 100% Arabica που εισάγεται μόνο για το κατάστημα.