Η μεγάλη αμερικανική αλυσίδα casual dining «Buffalo Wings & Rings» συνεχίζει την επέκταση της στην Ευρώπη, ανοίγοντας το πρώτο της εστιατόριο και επί ελληνικού εδάφους.

Από τα τέλη Μαΐου η Νέα Ερυθραία εμπλουτίζεται με ένα ξεχωριστό εστιατόριο, το πρώτο sports & lifestyle restaurant της Ελλάδας όπως το χαρακτηρίζουν, που φιλοδοξεί να γίνει το νέο αγαπημένο στέκι όσων αγαπούν τα σπορ και, φυσικά, τις φτερούγες κοτόπουλου, μια από τις πιο αγαπημένες συνταγές των Αμερικανών.

Buffalo Wings & Rings_2

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το νέο εστιατόριο; Πέρα από τα διάσημα wings του, τις φτερούγες κοτόπουλου που γεννήθηκαν στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στα οποία οφείλεται κατά το ήμισυ το όνομα του, στο εστιατόριο της Ν. Ερυθραίας έχουν στηθεί και 31 οθόνες led οι οποίες θα προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικά αθλήματα από όλο τον κόσμο. Μότο του μαγαζιού δε, είναι «EAT, DRINK, TALK LOUDLY!», πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει πολύ έντονο παλμό, όπως θα περίμενε δηλαδή κάποιος από ένα χώρο όπου φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνες.

Για τους γλυκατζήδες της παρέας πάλι, το Buffalo Wings & Rings έχει μία ξεχωριστή έκπληξη, με τον pastry chef Διονύση Αλέρτα να έχει επιμεληθεί τα γλυκά του καταλόγου. Το σκηνικό συμπληρώνει το bar, όπου σερβίρονται cocktails και μία ποικιλία με περισσότερες από 10 διαφορετικές ετικέτες μπίρας.

info
Χαριλάου Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία, τηλ. 210 6206625.