Η πιο prive και ξεχωριστή εμπειρία βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο και το ξενοδοχείο Kivotos, όπου ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιμελείται το μενού του μοναδικού “Nero Nero”.

Σκεφτείτε: καλοκαιρινή νύχτα, έναστρος ουρανός, εσείς με το ταίρι σας μόνοι, κεριά αναμμένα, η θάλασσα στα πόδια σας και οι ξεχωριστές δημιουργίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στα πιάτα σας. Ακούγεται σαν παραμύθι και, όμως, μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο διάσημο για το candle light dinner του, concept restaurant “Nero Nero”, με το σκηνικό να διαδραματίζεται πάνω σε μια ξύλινη εξέδρα, που διαθέτει μόνο 1 τραπέζι για 2 άτομα και βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό “ακρωτήρι”, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου Kivotos.

tsiotinis-piato

tsiotinis

Όσο για το μενού, η κουζίνα του Nero Nero, χαρακτηρίζεται ως “Δημιουργική ελληνική με Κυκλαδίτικες επιρροές”, με τον σεφ να επιλέγει τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά στο νησί, αγκαλιάζοντας τη μυκονιάτικη και γενικά την κυκλαδίτικη πρώτη ύλη. “Ήταν για μένα μια πρόκληση – πρόσκληση να δημιουργήσω ένα μενού, που να εναρμονίζεται χωρίς να συγκρίνεται, με το τόσο μαγευτικό περιβάλλον που βρίσκεται το “Nero Nero”. Όλο το μενού έχει χτιστεί έτσι ώστε να δένει με το περιβάλλον και πολλές φορές να συμπληρώνεται από το μαγευτικό ήχο των κυμάτων, αλλά και τη χαλαρωτική μουσική που συνοδεύει κάθε βραδιά”, εξηγεί ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

tsiotinis-piato1

Μια μεγάλη συλλογή από εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, αλλά και champagnes και spirits ολοκληρώνουν την αξέχαστη εμπειρία αυτού του δείπνου, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν το design art de la table, το εξαιρετικό all butler service, αλλά και η μουσική, που μπορεί να είναι και live και την οποία κάθε φορά διαλέγουν οι καλεσμένοι.

Σημειώστε ότι αυτή η prive εμπειρία είναι αποκλειστικά καλοκαιρινή και θα “τρέχει” μόνο για 90 νύχτες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε για κράτηση, γιατί κάτι μας λέει ότι αυτό το τραπέζι θα είναι περιζήτητο.

info
Ξενοδοχείο Kivotos, Κόλπος Ορνού, Μύκονος, τηλ. 22890 24094.