To ασιατικό εστιατόριο Mr Pug του Γιώργου Βενιέρη, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη Μύκονο, είπε να περάσει και μια βόλτα από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο Χαλάνδρι σε μια καντίνα που θα σερβίρει δεκάδες ασιατικά πιάτα.

«Το Mr Pug’s Canteen είναι ένα “παράθυρο” πάνω στην Κατσουλιέρη και φτιάχτηκε όχι για να…γαστρονομήσω αλλά για να αλητέψω. Μου αρέσουν τόσο πολύ οι γεύσεις του δρόμου. Θα είναι ανοιχτό από το πρωί με φοβερούς καφέδες της Taf, νομίζω όμως ότι το κοινό του θα είναι οι ξενύχτηδες ή οι πολύ πρωινοί», δήλωσε ο σεφ στην Athens Voice.

bao buns

Τα πρωινά λοιπόν θα ξεκινούν με ασιατικά ψωμάκια ατμού, τα λεγόμενα bao buns, με αβγά στραπατσάδα, ενώ τα ξενύχτια μπορούν να τελειώνουν με bao buns με μαριναρισμένη πανσέτα, λουκάνικο και αποξηραμένο τόνο ή bao dog με kimchi. Εάν ωστόσο προτιμάς κάτι γλυκό, μην ανησυχείς γιατί εκεί μπορείς να βρεις ισπανικούς λουκουμάδες, τα λεγόμενα churros, σε διάφορες παραλλαγές, όπως με κανέλα και ζάχαρη, σοκολάτα και τζίντζερ ή αλατισμένη καραμέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αναμένεται να εμφανίζονται και γνωστοί χιπ χοπάδες σε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα live, ώστε να συνοδεύεις το φαγητό σου με όμορφη μουσική. Εμείς για την ώρα απλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα πρωτότυπά του πιάτα!

info
Κατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6824001