Το νέο wine bar του κέντρου θα σε κάνει να αισθανθείς σαν βασιλιάς, ποντάροντας σε σκηνικό – υπερπαραγωγή, που θυμίζει ανάκτορο και μία λίστα κρασιών με ετικέτες αποκλειστικά από τον κρητικό αμπελώνα.

Το King’s Theater είναι το νέο εγχείρημα της ομάδας του καφέ – ζαχαροπλαστείου Little Kook, με την επίσης εξαιρετικά παραμυθένια ατμόσφαιρα και όπως το «αδερφάκι» του, βρίσκεται και αυτό στου Ψυρρή και μάλιστα, σχεδόν δίπλα του. Σαν να λέμε, αν θες να ζήσεις μία απόλυτα διαφορετική εμπειρία ξεκινάς για γλυκάκι στο Little Kook το απόγευμα και κλείνεις τη βραδιά σου με κρασί στο King’s Theater.

Για να επιστρέψουμε στο King’s Theater τώρα, ο χώρος μοιράζεται σε διαφορετικές αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με ιπποτικές πανοπλίες, αγάλματα, πίνακες και βελούδινες πολυθρόνες, στις οποίες μπορείς να απολαύσεις κρητικά κρασιά, πολλά εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι και τα οποία συνοδεύονται άψογα από ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, από κάθε γωνιά της Κρήτης. Σημείωσε ότι το μπαρ φτιάχνει επίσης και κοκτέιλ, με ταιριαστά βασιλικά ονόματα.

info
Καραϊσκάκη 26, Ψυρρή, τηλ. 210 3228787.