Η πιο πρόσφατη άφιξη των Ιλισίων είναι ένα all day bar με χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ ενδιαφέρουσα αισθητική, που άνετα γίνεται στέκι από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Το Lot 51 που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην πλατεία Βραζιλίας, ξεχωρίζει αναμφίβολα για το στυλ του. Εδώ επικρατεί το λευκό χρώμα, σε συνδυασμό με κάποια «γυμνά» σημεία, που δεν έχουν βαφεί, δίνοντας industrial αίσθηση στο χώρο, η οποία γίνεται ακόμη πιο έντονη χάρη στα μεταλλικά πλέγματα εξωτερικά, στις σκάλες και στο ταβάνι, στο πατάρι. Τα πλέγματα στο πατάρι βέβαια, δίνουν και ένα «πράσινο» τόνο στο χώρο, αφού συγκρατούν πρασινάδες. Στα συν και οι μεγάλες τζαμαρίες που το κάνουν ακόμη πιο φωτεινό.

Τι δοκιμάζουμε στο Lot 51; Speciality καφέ από τη μία μπάρα του, με τους καφέδες να προέρχονται από την Area 51 Coffee Roasters και κοκτέιλ και ποτά από τη δεύτερη μπάρα. Στο μενού τους έχουν συμπεριλάβει και κάποιες ελαφριές προτάσεις για φαγητό και σνακ, ενώ στον ίδιο χώρο φιλοξενούν και σεμινάρια για κάθε επίδοξο οικιακό barista ή αλλιώς σου δείχνουν πώς να φτιάχνεις ωραίο καφέ και στο σπίτι.

info
Παπαδιαμαντοπούλου 24β & Μιχαλακοπούλου, Ιλίσια.