Ένα νέο ιταλικό concept έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο των Χανίων. Το νέο εγχείρημα του Ομίλου Goody’s-Everest της Vivartia ακούει στο όνομα Megusto Italiano και υπόσχεται να να προσφέρει στους επισκέπτες μια αυθεντική ιταλική εμπειρία φαγητού και καφέ.

Megusto2

Εκεί μπορείς να βρεις πέραν της αυθεντικής ιταλικής πίτσας, focaccia, σαλάτες, αλλά και ευφάνταστα σάντουιτς με βάση ιταλικά ψωμιά όπως το panini και η ciabatta. Το πόστο του καφέ πλαισιώνεται από πολλές λιχουδιές όπως τα αγαπημένα bomboloni, οι παραδοσιακοί ιταλικοί γεμιστοί λουκουμάδες, καθώς και γεύσεις όπως τα κλασικά κορνέ και τα Σισιλιάνικα cannoli. Τέλος, περίοπτη θέση στο νέο concept καταλαμβάνει το αυθεντικό ιταλικό gelato σε κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Megusto3

Το νέο concept “Megusto Italiano” έχει ήδη τύχει της αποδοχής των επισκεπτών του αεροδρομίου των Χανίων, ενώ αναμένεται σύντομα να «ταξιδέψει» και σε άλλα αεροδρόμια. Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Goody’s-Everest, κ. Ανδρέας Τσουκάλης, δήλωσε σχετικά με το νέο εγχείρημα: «Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και ιδιαίτερα των ταξιδιωτών απαιτούν συνεχή ευελιξία και αναμόρφωση των υφιστάμενων μοντέλων. Ο Όμιλος Goody’s-Everest, με την εμπειρία που του προσφέρει η διαδρομή του στο χώρο της εστίασης και την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, βελτιώνει και εξελίσσει την παρουσία του μέσα από τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προτάσεων, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή».