Η νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας έχει ιδιαίτερο όνομα και ένα μενού που αγαπάει το brunch και τον καφέ, αλλά και τις σαλάτες και το ελαφρύ μεσημεριανό -ό,τι πρέπει δηλαδή για μία στάση όταν δουλεύεις στο κέντρο ή κάνεις βόλτα στα μαγαζιά.

Το Nudibranch δανείζεται το όνομα του από μία ομάδα μαλάκιων που διακρίνονται για τα συχνά εξαιρετικά χρώματα και τις εντυπωσιακές φόρμες τους. Και ενώ με τέτοιο θαλασσινό όνομα θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται για εστιατόριο με θαλασσινά, το Nudibranch είναι ένα μαγαζί για brunch και μεσημεριανό, που λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα. Μόνες αναφορές στη θάλασσα, ένας σχετικός πίνακας και ίσως το εντυπωσιακό μπλε στους τοίχους.

Στο μενού του βρίσκουμε αβγά σε πολλές εκδοχές, όπως τηγανητά, benedict, scrambled και ομελέτα, ενώ σερβίρουν και μία vegan στραπατσάδα με τόφου, που συνδυάζονται με καφέ ή κάποιο smoothie. Για μεσημεριανό, μπορείτε να περάσετε από το salad bar ή να ρωτήσετε για τα πιάτα ημέρας. Θα επανέλθουμε σύντομα, με περισσότερες γευστικές λεπτομέρειες.

info
Πραξιτέλους 5Α, Αθήνα.

Δείτε επίσης:
Vegan Vandal: Vegan street food στο Παγκράτι

Blind Beggar: Ένας «Τυφλός ζητιάνος» που ξέρει από καλό κοκτέιλ

Στοά Φιξ: Η νέα άφιξη του κέντρου δια χειρός Γωγώς Δελογιάννη