Το νέο δημιούργημα της ομάδας του nice n easy με το θεατρικό όνομά του «The Amorous Project» μαρτυρά ένα project που οδηγείται από την αγάπη και τον έρωτα. Πρόκειται για το το κοινό πάθος που μοιράζονται οι τρεις συνιδιοκτήτες, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, που είναι και ο βασικός εμπνευστής του νέου εγχειρήματος. Και ποιο είναι αυτό; Ο τρόπος που το φαγητό ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αναμιγνύει διαφορετικές κουλτούρες και προσωπικές ιστορίες, για να φτιάξει κάθε φορά ένα καινούργιο αφήγημα.

Στον νέο τους χώρο, λοιπόν, η ατμόσφαιρα είναι ζεστή με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και το σίδερο, έχει vintage αισθητική, πολυελαίους και βαριές κορνίζες στους τοίχους. Το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και τα σερβίτσια, με τα κολονάτα ποτήρια, τα λινά τραπεζομάντηλα, τα βαριά vintage μαχαιροπήρουνα και τα μεγάλα κηροπήγια με τα λευκά κεριά να κάνουν την ατμόσφαιρα σαγηνευτική. Την αισθητική του χώρου, όπως μάθαμε, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο του Γιώργου Παντελούκα.

Το μενού αποτελείται από αγαπημένα πιάτα της πολυπολιτισμικής Νεοϋορκέζικης κουζίνας, αλλά και από τη γνωστή healthy προσέγγιση του ομίλου με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, βιολογικά υλικά και επιλογές για vegan και vegetarians. Το μενού σχεδιάστηκε με τη συμβολή του Χρήστου Αθανασιάδη και της ομάδας των ταλαντούχων σεφ του ομίλου, ενώ επικεφαλής της κουζίνας είναι ο Διονύσης Πετεινάτος.

Ο χώρος του The Amorous Project είναι ανοιχτός όλη την ημέρα και προσφέρει επιλογές καφέ, σνακ, φαγητού, cocktails αλλά και μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών. Οι μουσικές ξεκινούν με μελωδίες των δεκαετιών 20s-50s , remixes και ωραίες jazz από το πρωί, μέχρι lounge, international pop και upbeat αργότερα το βράδυ. Επιπλέον, κάθε Κυριακή μετά τη μία το μεσημέρι, το brunch συνοδεύουν ζωντανές ατμοσφαιρικές μουσικές από σαξόφωνο, τρομπέτα ή πιάνο.

Περισσότερα σύντομα, όταν το επισκεφτούμε.

info
Αγίου Δημητρίου 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8089890.