Τι δουλειά έχει ένας μεγάλος, κακός λύκος να τριγυρίζει στην Αθήνα; Τελευταία εντοπίστηκε στους δρόμους του Ζωγράφου να μαγειρεύει κάτι νόστιμο. Και αυτό το νόστιμο θα το δοκιμάσουμε στο νέο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” που άνοιξε τις πόρτες του στην Παπάγου Αλεξάνδρου 127, και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια, burgers, club sandwich, ορεκτικά και σαλάτες.

Το νέο εστιατόριο αποτελεί τη μετεγκατάσταση του The Big Bad Wolf στο Παγκράτι και είναι το 10ο της αλυσίδας στην Αττική. Έχει μοντέρνα αισθητική, ανοιχτή κουζίνα και υπόσχεται γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών.

Θα εξυπηρετεί με delivery και take-away, αλλά και με τραπέζια για μια γρήγορη στάση για απολαυστικό και οικονομικό φαγητό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής.

Η εταιρεία της The Big Bad Wolf συνεχίζει την επένδυση στην ανάπτυξη της αλυσίδας με νέα εταιρικά εστιατόρια, στοχεύοντας στο άμεσο άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Iguazu: Εκλεκτική κρεοφαγία με τον Γιάννη Παρίκο στην επιμέλεια του μενού

Street food: Τα 8 μαγαζιά με έθνικ γεύσεις που αγαπάμε!

The Cookie Spot: Cookies ψημένα τη στιγμή που τα θέλεις!