Μετά τον Κεραμεικό και το Χαλάνδρι στην Αθήνα, αλλά και την Κέρκυρα, το «Μεγάλο Κύμα» της γεύσης «σκάει» στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο εστιατόριο των Kahuna Bros, που βρίσκεται στην οδό Ρογκότη 4 πάνω απ’ την πλατεία Ελευθερίας, είναι ανοικτό καθημερινά 13:00 -01:00 και σερβίρει εξωτικά burgers, σαλάτες, burritos, ακαταμάχητες βραζιλιάνικες σούβλες και τροπικά cocktails.

Τα εστιατόρια «The Big Kahuna» είναι μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζουν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, που πάνω απ όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους. Στόχος τους είναι να δημιουργούν τα πιο εξωτικά burgers της πόλης.

Δοκιμάστε τους «Κεφτέδες κροκόδειλου σε τραγανή χρυσαφένια κρούστα», τα «Caribbean noodles», το διάσημο burger «65 Napkins με µοσχαρίσιο µπιφτέκι, διπλό cheddar, καπνιστό bacon, τοµάτα ψηµένη στα ξύλα, cream cheese, µαρµελάδα chili και χειροποίητη barbeque sauce», το «KAHI KAHI Burger με burger σε τραγανά cheese sandwich buns µε µοσχαρίσιο µπιφτέκι, Steve’s hawaiian barbeque sauce (The Mission)”, τα «Steam bun με crispy duck, hoisin mayo, τηγανητά noodles, πίκλες αγγουριού και spring onions” και πολλά άλλα.

Οι επιρροές τους είναι από τα νησιά της Καραϊβικής, την Hawai, τη Λατινική Αμερική αλλά και την Ασία και οι γεύσεις τους αποστάγματα από τους πιο εξωτικούς προορισμούς. Ο Δημήτρης Μπαλλιάν και ο chef Στέφανος Στεφανίδης μάς δίνουν μια one off εμπειρία να ταξιδέψουμε στα νησιά των ονείρων μας χωρίς να διανύσουμε μίλι.

info
Ρογκότη 4, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 0270783, Ωράριο: 13:00 -01:00