Σε ένα διώροφο νεοκλασικό στα Λαδάδικα, στήθηκε το δεύτερο Trizoni του Βορρά, για να σερβίρει ψάρια και θαλασσινά στους ψαροφάγους που ζουν ή βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα, που μόλις βγήκαν απ’ τη θάλασσα.

Ο βραβευμένος Αστέριος Σουσούρας με την ομάδα του, μετά από την επιτυχημένη παρουσία τους στη γαστρονομική σκηνή με το το Trizoni της Χαλκιδικής, που μετρά 38 χρόνια παρουσίας, κάνει το επόμενο βήμα και με γνώμονα τη φράση του: «Είναι μεγάλη ευθύνη να διαχειριζόμαστε αυτά τα μεγαλειώδη δώρα της θάλασσας. Ευθύνη που μετουσιώνουμε σε μαγειρική απλότητα», και φέρνει στα Λαδάδικα ένα μενού δημιουργικής ψαροφαγίας.

Πρωταγωνιστές, αποκλειστικά, τα ελληνικά ψάρια και θαλασσινά ημέρας. Τα βρίσκουμε σε ειδικές κοπές όπως tartar, sashimi και crudo και αποτελούν τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου. Στα συνοδευτικά και τις σαλάτες, βρίσκουμε βιολογικό λάδι αποκλειστικής παραγωγής, ενώ το τραπέζι ανοίγει ψωμί ψημένο στον ξυλόφουρνο του εστιατορίου. Ακόμη και τα τυριά έρχονται από τον τυροκόμο της επιχείρησης, και συνδυάζονται με το ομώνυμο-με το εστιατόριο-βιοδυναμικό κρασί από αμπελώνες της Χαλκιδικής.

To Τrizoni sea treasures είναι η πρόταση αυτού του χειμώνα που ήρθε με σκοπό να γίνει φανατική συνήθεια για τους λάτρεις της ψαροφαγίας στο χάρτη της γεύσης της Βόρειας Ελλάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μόλις το επισκεφθούμε.

Info
Λυκούργου 2, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης:

To olivemagazine.gr έφτασε τους 50.000 ακολούθους στο Instagram!

EU Rice Master Class με την Ντίνα Νικολάου

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Omnivore Mouth Habits στην Αγία Ειρήνη