Στα Σουαχίλι Wema σημαίνει το καλύτερο που μπορεί κανείς να έχει ή να προσφέρει στο σώμα και το πνεύμα, το δικό του και των άλλων. Στη Wema λοιπόν πιστεύουν ότι η καλή διατροφή μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και πάνω από όλα καλή διάθεση!

Για αυτό προετοιμάζουν καθημερινά πεντανόστιμες και φρέσκες επιλογές σε κυρίως πιάτα, σαλάτες, wraps και sandwiches, και φυσικά πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα επιλογές χαμηλές σε γλουτένη, vegetarian και vegan επιδόρπια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλλά και με βιολογικό κρέας, που περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα πεντανόστιμο, χορταστικό και πλήρες γεύμα.

Επιλέγουν προσεκτικά τα υλικά, ενώ συνεργάζονται πάντα με πιστοποιημένους παραγωγούς έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την ποιότητα των βιολογικών προϊόντων.

Το μενού έχει επιμεληθεί η διατροφολόγος Χριστίνα Κωστάρα (www.christinakostara.gr), ενώ στη συνέχεια τα πιάτα μελετήθηκαν και οι συνταγές εκτελέστηκαν από μια ομάδα των έμπειρων chef. Στην ιστοσελίδα μπορούμε να δούμε εικόνες αλλά και πίνακες διατροφικής αξίας για όλες τις προτάσεις!

info
www.wema.gr