Με μια νέα πρόταση υποδέχονται το καλοκαίρι τα Starbucks, που συστήνουν το νέο μέλος της σειράς έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Discoveries, αλλάζοντας ότι ήξερες για τον παγωμένο cappuccino.

STARBUCKS-DISCOVERIES_CAPPUCCINO_lSTARBUCKS-DISCOVERIES_-CHOCOLATE-MOCHA_l

Βασισμένο στη συνταγή των κρύων, χειροποίητων ροφημάτων που έχεις συνηθίσει να απολαμβάνεις στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας, το Starbucks Discoveries Cappuccino φτιάχνεται από καφέ Espresso Roast, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την πλούσια γεύση του. Για να είναι ακόμη πιο απολαυστικό βέβαια, το νέο ρόφημα εκτός από espresso περιλαμβάνει απαλό και κρεμώδες γάλα, ενώ αφήνει νότες κακάο και ελαφρώς γλυκιά γεύση.

Όπως και οι άλλες 3 γεύσεις κρύων ροφημάτων της σειράς Discoveries -το Seattle Latte (το παραδοσιακό latte ελαφρώς πιο γλυκό), το Chocolate Mocha (που συνδυάζει καβουρδισμένο καφέ espresso με πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα) και το Caramel Macchiato (που συνδυάζει καφέ espresso με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας)- τo Cappuccino είναι ιδανικό για να σε δροσίσει και να σε τονώσει κάθε στιγμή της μέρας.

STARBUCKS-DISCOVERIES_CARAMEL_lSTARBUCKS-DISCOVERIES_SEATTLE-LATTE_l

Στο σπίτι, τη βόλτα ή το γραφείο τα έτοιμα κρύα ροφήματα των Starbucks είναι η εύκολη και γευστική λύση, μιας και τα βρίσκεις σε επιλεγμένα ψυγεία καταστημάτων και σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Και για να μην στερούνται σε τίποτα από τα χειροποίητα ροφήματα που ετοιμάζονται στα καταστήματα Starbucks, φτιάχνονται με υψηλής ποιότητας συστατικά με πιστοποίηση Fairtrade, από τον 100% καφέ Arabica μέχρι τη ζάχαρη και το κακάο.

info
http://gr.starbucks.com/el/