Το meraki είναι μια ελληνική εταιρεία με επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και, φέτος, ένα από τα προϊόντα της απέσπασε και ένα χρυσό αστέρι στα Great Taste Awards.

Όπως δηλώνει και το όνομά της, όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με μεράκι από προσεκτικά επιλεγμένα μικρούς παραγωγούς και γυναικείους συνεταιρισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Έχουν, μάλιστα, δημιουργήσει και τη δική τους σειρά ελληνικών προϊόντων με την ονομασία MERAKI – Fine Greek products με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, ένα από τα προϊόντα της κατάφερε να αποσπάσει ένα χρυσό αστέρι στα Great Taste Awards που διοργανώνονται από τον οίκο The Guild Of Fine Food στο Λονδίνο και αποτελούν ένα από τους πιο ανεξάρτητους και αξιόπιστους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας στον κόσμο. Πρόκειται για το Organic Tea Mix, το οποίο είναι και το πρώτο βιολογικό προϊόν που ανέπτυξε η εταιρεία, ένα μίγμα βοτάνων από τη σαμιακή γη και περιλαμβάνει τσάι του βουνού, μαντζουράνα, φασκόμηλο, μέντα, λουίζα και λεβάντα. Ένα καταπραϋντικό τσάι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

info
www.meraki.gr