Μετά τις διακοπές είθισται να μπαίνουμε ξανά σε πρόγραμμα και ρυθμό. Τι καλύτερο λοιπόν από τις νόστιμες, υγιεινές και light προτάσεις της fytro, που θα σου λύσουν τα χέρια τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο;

Δημητριακά fytro: Εμπλουτισμένα με βιταμίνες, σίδηρο και φυτικές ίνες συνδυάζουν τα θρεπτικά συστατικά τους για ένα δυνατό πρωινό ξεκίνημα!
Ζυμαρικά fytro: Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεϊνες και με ελάχιστα λιπαρά είναι η καλύτερη πρόταση για σένα που δεν θέλεις να στερείσαι τα ζυμαρικά.
Καστανή ζάχαρη fytro: Πρόσθεσε καστανή ζάχαρη στον καφέ σου και σε όλα τα ροφήματα, ένα 100% φυσικό προϊόν που αντικαθιστά ιδανικά τη λευκή ζάχαρη.
Ρυζογκροφρέτες fytro: Είναι χωρίς γλουτένη, περιέχουν φυτικές ίνες και έχουν μόλις 26 θερμίδες η μία. Τις έχεις πάντα στην τσάντα σου και ξενοιάζεις.

packshot new-01edited

Προϊόντα σόγιας: Για σένα που θέλεις να αποφύγεις τις ζωϊκές πρωτεϊνες, τα προϊόντα σόγιας fytro, μόνο με φυτικά λιπαρά και φυτικές πρωτεϊνες θα γίνουν τα αγαπημένα σου.
Υποκατάστατο άλατος fytro: Για να χάσεις κιλά πρέπει να περιορίσεις το αλάτι. Δοκίμασε το υποκατάστατο άλατος της fytro που έχει την ίδια σχεδόν γεύση με το αλάτι, αλλά περιέχει περίπου τρεις φορές λιγότερο νάτριο.
Και για γλυκάκι; Fytro σοκολάτα και άλλα γλυκά προϊόντα χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia.

info
Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο: www.fytro.com.gr