Η Agrino, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο της την αναβίωση της παραγωγής των ελληνικών οσπρίων στην Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και συλλέγει τις κορυφαίες ποικιλίες οσπρίων της χώρας από εκλεκτούς καλλιεργητές προσφέροντας την πιο αγνή και γευστική επιλογή στο τραπέζι σας με αγάπη!

Η Φάβα και τα Μαυρομάτικα από το πανέμορφο οροπέδιο του Φενεού στην Κοριθνία, οι μοναδικοί Γίγαντες- Ελέφαντες Π.Γ.Ε. Καστοριάς και τα Μέτρια Φασόλια Βεγορίτιδας με την εξαιρετική βραστερότητα και το λεπτό φλοιό τους, τα Χονδρά Φασόλια Δυτικής Μακεδονίας γνωστά και ως “πλακέ”, και οι Ψιλές Φακές από τα Φάρσαλα με τη “γεμάτη” γεύση και υφή τους συνθέτουν τη σειρά “Ελληνικά Όσπρια” Agrino , ένα διατροφικό θησαυρό για το ελληνικό τραπέζι!

Τα όσπρια της Agrino είναι προϊόντα Ορθής Γεωργικής Πρακτικής και φέρουν τα στοιχεία του παραγωγού και της περιοχής προέλευσης στις συσκευασίες τους πρώτα στην Ευρώπη. Στόχος της πρακτικής αυτής είναι η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, με τη συνετή χρήση των υδάτινων πόρων και τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και υγιεινής, πάντα σε στενή συνεργασία με εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.

Αναζητείστε τα Ελληνικά Όσπρια Agrino, της πλούσιας φύσης μας στις χαρακτηριστικές «κίτρινες» συσκευασίες Agrino! Ανακαλύψτε μυστικά και συνταγές για τα όσπρια κάνοντας like στη σελίδα της Agrino στο facebook και επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της στο www.agrino.gr .

Agrino FakesAgrino-FASOLIA