Στην εξοχή ή στην πόλη, μετά τη θάλασσα ή τη δουλειά, το καλοκαίρι θέλει απλές, γλυκές και αλμυρές σπιτικές γεύσεις που να χορταίνουν τους αγαπημένους σας και να εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους σας! Με άλλα λόγια, το καλοκαίρι θέλει ΓΙΩΤΗΣ!

Γιατί στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ κρύβονται όλα τα μυστικά για ένα τέλειο καλοκαιρινό μενού: η νοστιμιά, η οικονομία και η σίγουρη επιτυχία! Είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι της νοικοκυράς, που τη βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, από ένα αφράτο κέικ φρούτων που θα ετοιμάσει για το πρωινό μέχρι το καταπληκτικό παστίτσιο για τους φίλους που θα έρθουν το βράδυ.

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα;
Το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σε 10 υπέροχες γεύσεις φρούτων είναι ιδανικό για καθημερινή απόλαυση – άλλοτε σκέτο, άλλοτε με επιπλέον φρούτα κι άλλοτε σε συνδυασμό τούρτας! Άλλη αγαπημένη συνήθεια είναι το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, που ετοιμάζεται στη στιγμή. Αν θέλετε, το συνδυάζετε με μπισκότα, φρούτα ή με Garni ΓΙΩΤΗΣ για να δημιουργήσετε δροσερά γλυκίσματα. Επίσης, με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, σε 4 γεύσεις οι τούρτες, οι τάρτες κι άλλα απίθανα γλυκίσματα γίνονται παιχνίδι! Και, φυσικά, καλοκαίρι χωρίς το σπιτικό παγωτό που θα φτιάξετε πολύ εύκολα με το Μίγμα για Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ δεν γίνεται! Διαλέξτε μία από τις 8 διαφορετικές γεύσεις, χτυπήστε το με φρέσκο γάλα σε απλό μίξερ για 10’ και απολαύστε 2,5 λίτρα λαχταριστό σπιτικό παγωτό! Μπορείτε να το γαρνίρετε με Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ σε 6 διαφορετικές γεύσεις, να προσθέσετε Τρούφα ή Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ και να απογειώσετε την απόλαυση με μυρωδάτο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ!

Όσο για τα αλμυρά, μην ξεχνάτε δυο από τους πολύτιμους συμμάχους σας που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε υπέροχες καλοκαιρινές συνταγές για όλη την οικογένεια: Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, που την ετοιμάζετε σε 1’, χωρίς βράσιμο και δίνει πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο και πεντανόστιμο Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, που οφείλει την επιτυχία του στις διαλεχτές πατάτες, στο τριμμένο πιπέρι και στο μοσχοκάρυδο, για τέλειο άρωμα και φυσική πλούσια γεύση.

Στο www.sintages-jotis.gr θα βρείτε υπέροχες συνταγές από τη ΓΙΩΤΗΣ ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.jotis.gr, ή www.youtube.com/jotisgr

Δείτε επίσης
Η πρωτοβουλία «ΓΙΩΤΗΣ Ζαχαροπλάθουμε» συνεχίζεταιΗ πρωτοβουλία «ΓΙΩΤΗΣ Ζαχαροπλάθουμε» συνεχίζεται