Με φρούτα από τα περιβόλια της Μυρτιάς Θέρμου -εξ ου και το όνομα Myrtiful-, δημιουργούνται οι 100% φυσικοί, συσκευασμένοι χυμοί με βάση τα εσπεριδοειδή, που δοκιμάσαμε πρόσφατα και μας ενθουσίασαν με τις φίνες γεύσεις τους.

Ακολουθώντας την εποχικότητα και συνδυάζοντας φρούτα και λαχανικά φτιάχνουν υπέροχους χυμούς, όπως πορτοκάλι βαλέντσια και πορτοκάλι-γκρέιπφρουτ που είναι ιδανικοί για όσους αγαπούν τις κλασικές γεύσεις, αλλά και χυμό πορτοκάλι-μήλο-σπανάκι και ο μήλο-καρότο-πορτοκάλι-παντζάρι, που θα λατρέψουν όσοι αναζητούν ξεχωριστές και υγιεινές προτάσεις. Ο χυμός καρπούζι πάλι, είναι το μεγάλο σουξέ του καλοκαιριού!

MYRTIFUL-TUTTI-FRUTTI

Σημειώστε ότι δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, αλλά διατηρούνται με την τεχνική υπερυψηλής πίεσης (τα μπουκάλια με το χυμό βυθίζονται σε κρύο νερό, όπου αναπτύσσεται υδροστατική πίεση χιλιάδων bar αδρανοποιώντας παθογόνους μικροοργανισμούς και, παράλληλα, διατηρώντας θρεπτικά συστατικά, άρωμα, χρώμα και γεύση), ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη, χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

info
Olivitrus, Αγίου Δημητρίου 29, Σπάτα, τηλ. 210 6635519.