Δυο νέα χαρμάνια με εξωτικό και… νησιώτικο αέρα λανσάρει αυτό το φθινόπωρο ο Redd Coffee, με μια διάθεση ανανέωσης, στοχεύοντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των coffee lovers με τις ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ του.

Πρόκειται για δυο χαρμάνια εσπρέσο. Ο πρώτος έχει καταγωγή από την εξωτική Κούβα, είναι πιο σκούρος, με απαλό κρεμώδες σώμα και γλυκόπικρες νότες καραμέλας. Ο δεύτερος είναι από την ηφαιστειογενή Σουμάτρα της Ινδονησίας και γι’ αυτό έχει μια ελαφρά πικάντικη σοκολατένια επίγευση και γήινο άρωμα, που αντανακλά πλήρως την άγρια φυσική ομορφιά του πιο πολυδιάστατου οικοσυστήματος της γης.

Το χαρμάνιασμα των δύο μάς δίνει έναν γευστικά δυνατό και απόλυτα ισορροπημένο εσπρέσο με χαμηλή οξύτητα, εξωτική πολυπλοκότητα και παρατεταμένη επίγευση!

Ο Redd Coffee αποτελεί άλλωστε την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ, που αναζητούν την ποιότητα στα ροφήματά τους. Ο σωστός εξοπλισμός, τα καλά και ψαγμένα υλικά και οι άριστα εκπαιδευμένοι baristas ετοιμάζουν μοναδικούς Espresso, απολαυστικούς Latte, πλούσιους Flat White, πυκνούς Freddo και τον αυθεντικό Americano. Παράλληλα, o Redd Coffee είναι γνωστός και για τον Cold Brew του, που χάρη στην art of slow διαδικασία παραγωγής του, μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο σας για αρκετές βδομάδες, φρέσκος και γευστικός όπως την πρώτη μέρα!

info
Redd Κολωνάκι, Καψάλη 8 Κολωνάκι, Τηλ. 21 6900 2141
Redd Γλυφάδα, Λ. Ποσειδώνος 71, Τηλ. : 21 0692 8050
Redd Coffee μπορείτε να βρείτε και σε επιλεγμένα καφέ σε όλη την Ελλάδα

Δείτε επίσης:
Redd Coffee: Το στέκι για τους coffee lovers της Αττικής

Cold brew: Ο καφές φίλτρου στα… παγωμένα του

Τελικά, χαλάει ο καφές;