Το Βιτάμ προσθέτει στην πλούσια γκάμα των προϊόντων του δύο νέα προϊόντα κατάλληλα για χορτοφάγους και vegan που θα κερδίσουν αμέσως τις γευστικές εντυπώσεις.

Τα προϊόντα Βιτάμ αποτελούν μια καλή πηγή Ω3 και Ω6 λιπαρών και βιταμινών A, D και E που είναι απαραίτητα τόσο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών όσο και για όλη την οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων εδώ και 70 χρόνια. Προσφέροντας λοιπόν το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε δημιουργίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα για όλες τις ώρες.

VITAM-mikri

Στην οικογένεια του Βιτάμ προστέθηκαν δύο ακόμα προϊόντα, με έλαια καρύδας και αμυγδάλου και έλαιο καρυδιού, ιδανικά όχι μόνο για επάλειψη αλλά και αν θέλετε να προσθέσετε μια ξεχωριστή γευστική νότα στις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες σας. Επίσης, τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, ζωικά συστατικά, γλουτένη και λακτόζη κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για όσους ακολουθούν χορτοφαγική ή αυστηρά χορτοφαγική διατροφή ή όσους έχουν διατροφικές δυσανεξίες.

vitam1

vitamvitam1

Η απαλή και κρεμώδης υφή του Βιτάμ με έλαια καρύδας και αμυγδάλου το καθιστά ιδανικό για επάλειψη σε μια φέτα ψωμί με μέλι ωστόσο η εκλεπτυσμένη γεύση καρύδας και αμυγδάλου ταιριάζει υπέροχα σε cupcakes, κρέπες, τρουφάκια κ.ά. Το Βιτάμ με έλαιο καρυδιού έχει επίσης κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για επάλειψη ενώ το έλαιο καρυδιού που περιέχει αφήνει την απαλή επίγευση του ξηρού καρπού. Ταιριάζει με κράκερς με τυρί, αλείφεται όμορφα ως βάση σε παντός τύπου σάντουιτς δίνοντάς τους ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα ενώ μπορείτε να το προσθέσετε επίσης στον πουρέ, ή σε γλυκά όπως η καρυδόπιτα.

Δείτε μια νόστιμη συνταγή για Μπάρες με βρώμη και καρύδια με Βιτάμ με έλαιο καρυδιού ΕΔΩ