Η ελληνική λεμονάδα ΕΨΑ έκλεισε τα 90 της χρόνια και το γιορτάζει με μία συλλεκτική φιάλη που δεν κυκλοφορεί μόνη αλλά μπαίνει σε μεταλλική κασετίνα, με ρετρό και πολύ κομψή εμφάνιση.

ΕΨΑ_Συλλεκτική Συσκευασία_2

Συντροφεύει τις πιο ξένοιαστες στιγμές μικρών και μεγάλων εδώ και 90 χρόνια και όμως καταφέρνει και διατηρείται πάντα το ίδιο δροσερή. Ο λόγος για τη λεμονάδα ΕΨΑ που έκλεισε τα 90 της χρόνια και το γιορτάζει με μία συλλεκτική συσκευασία.

Θέλοντας να τιμήσει τους πιστούς φίλους της η ΕΨΑ κυκλοφορεί για περιορισμένο διάστημα μέσα σε ένα μπουκάλι που ναι μεν είναι το κλασικό γυάλινο μπουκάλι με τη χαρακτηριστική φόρμα που όλοι ξέρουμε, αλλά έχει “ντυθεί” με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που υμνεί τον κλασικό και διαχρονικό χαρακτήρα της.

ΕΨΑ_Συλλεκτική Συσκευασία_1

Αλλά επειδή κάθε δώρο γενεθλίων χρειάζεται και το κατάλληλο κουτί, το μπουκάλι μπαίνει μέσα σε μια μεταλλική κασετίνα με επίσης ρετρό ύφος, ντυμένη με στοιχεία της εταιρείας. Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό -μόλις 90.000 αριθμημένα αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα- γι’ αυτό πρέπει να βιαστούμε!